#Online #Travel

Onderweg naar The Inbounder

Daar vlieg ik dan. Boven Nederland onderweg naar Madrid, Spanje voor The Inbounder. Een evenement gericht op digitale marketing. Samen met mijn baas Martín en zijn broer José vliegen we ruim twee uur naar het zuiden van Europa. Ik zie ernaar uit. Ook al vind ik het erg spannend. Onderweg naar een land waar ik nog niet eerder ben geweest, een land waar ze een taal spreken die ik niet ken. Maar goed, ik kan Engels. Dus dan moet het wel goed komen.

Volle planning, maar geen internet

Vandaag is het dinsdag 24 april. Ik heb een volle planning. Ik moet nog teksten redigeren, teksten schrijven en nog enkele Adwords campagnes doorlopen. Echter, in de lucht is dat niet zo makkelijk. Ik heb geen internet, alleen bluetooth. Nu kan ik normaal gesproken wel teksten schrijven en redigeren zonder internet, maar het is minder makkelijk wanneer je geen Microsoft Office hebt. Normaal gesproken schrijf ik alles in Google Docs, zodat ik er elk moment en op iedere plek bij kan. Maar in de lucht? Tja, dat wordt toch moeilijk.

25 en 26 april 2018: The Inbounder

Op woensdag en donderdag ben ik te vinden het congrescentrum xx voor The Inbounder. Een tweedaags evenement met presentaties van o.a. Jono Alderson en Rand Fishkin. Ik ben ontzettend nieuwsgierig! Wat ga ik horen? Wat ga ik leren? En hoe ga ik het allemaal toepassen? Binnenkort schrijf ik hier een artikel over en licht ik alle items uit die mij energie gaven/geven.

Tot snel!

Dit vind je misschien ook leuk...