#Persoonlijk

Huidige stand van zaken

Laten we eens kijken naar de stand van zaken omtrent mijn gestelde doelen. Ik heb business en healthy lifestyle goals gesteld aan het begin van het jaar.

 • Iedere maand blog ik over mijn doelen van 2018.
 • Word een echte Inbound Marketing nerd door alle informatie eigen te maken.
  • Maak start met De Content Werkplaats door te beginnen met een geoptimaliseerde en goedgevulde website.
  • Enthousiasmeer anderen door masterclasses te geven op scholen aan studenten.
 • Leef gezonder en val extra kilo’s af om o.a. sterker, gezonder en gelukkiger de volgende (obstakel)runs te doorstaan:
  • Samen met Nathalie en Ramona meedoen aan de Strong Sisterrun, waar ik sneller en vooral gelukkiger door het parcours ga en de finish behaal. 
  • Samen met mijn zwager Marc meedoen aan Tot de Nek in de Drek en zonder blessures SAMEN de finish halen.
  • Mijn eerste hardloopwedstrijd en daarmee een kleurrijke run lopen samen met mijn vriend: de Colorrun 2018.

Als ik zo kijk naar mijn doelen, is het me nog niet gelukt om de business goals de halen. Wel heb ik alle runs gelopen en gefinisht; Tot de Nek in de Drek, Strong Sisterrun en de Colorrun. Inmiddels heb ik er een run aan toegevoegd om het jaar af te sluiten. Een 5k Santarun die ik samen met mijn vriend ga lopen. 

Het is de hoogste tijd om mijn businessgoals iets bij te stellen. De Content Werkplaats bestaat nog wel, maar die heb ik even offline gehaald. Ik wil me richten op één website priscillahilberink.nl en op mijn eigen ontwikkeling.

Wel wil ik nog graag leerlingen die op het mbo en hbo communicatie en/of marketing studeren enthousiasmeren met alle kansen die er voor hen liggen. Hoe ik dit ga aanpakken, weet ik nog niet. Hiervoor ga ik een plan van aanpak schrijven.

Daarnaast ga ik zeker weer vaker bloggen. Dit is er een beetje bij ingeschoten, omdat er veel is gebeurd. Sinds juni 2018 heb ik een overstap gemaakt van Vsee Search Marketing naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Dat was natuurlijk even wennen ;-). Vanaf nu kun je sowieso maandelijks een blog van me verwachten. Dit kan werkgerelateerd zijn, maar ook gaan over eten en sport. Je komt er gelukkig snel genoeg achter. 

Dit vind je misschien ook leuk...